Ko se boji Jugoslavije. - Dumezic, T.
Hospodárska reforma v Juhoslávii. Privatizácia stagnuje najmä preto, lebo federálna vláda neskoro zistila, že trhové hospodárstvo a pevná mena bez súkromného vlastníctva neexistuje. Zákon o privatizácii vlastne nerieši problém štátneho vlastníctva - kritika doterajšieho postupu. Slovinsko a Chorvátsko prestali plniť povinnosti voči federácii.