Mejorará la economía con las reformas de Gorbachov? - Bleaney, M.
Analýza sociálneho a politického kontextu, z ktorého vznikli sovietske reformy. Na skúsenostiach Juhoslávie a Maďarska sa zhodnocujú možnosti na vážne zlepšenie ekonomiky ZSSR. Predpokladá sa, že trh r. 1990 bude lepšia skúsenosť, než je tomu dnes. V dodatku sa predkladá prehľad plánov ekonomickej reformy ZSSR, Juhoslávie a Maďarska.