Nad scenářem reformy.
Potreba zmien štátneho vlastníctva na individuálne súkromné vlastníctvo a postupné uplatňovanie privatizácie. Vytváranie malých životaschopných kapitálových subjektov, jediných nositeľov primárneho rizika, ale i profitu z vlastnej podnikateľskej aktivity. Problémy malej a veľkej privatizácie.