Optimismus, střízlivost, úskalí. Reformní proces očima britského profesora. - Begg, D.
Výťah prednášky profesora D. Begga z Birbeck College o základoch procesu transformácie bývalých centrálne plánovaných ekonomík. Stanovisko k situácii v ČSFR. Pozitívne vyjadrenie k východiskovým podmienkam reformy a k základným zámerom reformy. Upozornenie na úskalia reformného procesu.