Puti privatizacii: naši problemy i zarubežnyj opyt. - Ol'štynskij, A.
Tri možnosti reformy štátneho vlastníctva. Nejednotnosť názorov na predaj štátnych podnikov pracovným kolektívom. Stimulujúca úloha dividend. Reorganizácia štátnych podnikov vo východnej Európe na akciové spoločnosti. Skúsenosti Poľska a Maďarska s privatizáciou obchodných podnikov, podnikov verejného stravovania a služieb.