Reforma gospodarcza a realizacja celów spolecznych. - Przeciszewski, T.
Vzťahy medzi princípmi ekonomickej reformy a sociálnej politiky. Úvodné poznámky. Problém zvláštneho podielu miezd na národnom dôchodku. Sociálne dávky a rozpočtové dotácie pre individuálnu spotrebu a služby. Spoločenské aspekty zúročenia výrobných zásob. Zákonitá zvislá štruktúra miezd a pružná bytová politika. Funkčná koncepcia sociálnej politiky.