Segundo informe de Gobierno. - Salinas Gortari, C.de
Prezident Mexika Carlos Salinas de Gortari predkladá kongresu správu vlády dňa 1.11.1990. V troch častiach informuje o reformách ekonomickej politiky, obrane, zvrchovanosti, rozširovaní demokracie, ekonomickej obnove so stabilnými cenami a o zvyšovaní životnej úrovne.