Struktura branzowa i organizacyjna w nowoczesnej gospodarce rynkowej (na przykladzie RFN). - Kottenhoff, K.
Ilustrácia rastúcej neprehľadnosti a meniteľnosti ako aj diverzifikácie činnosti hospodárskych jednotiek charakteristickej pre moderné trhové hospodárstvo na príklade NSR, ktorá sa už roky vyznačuje vysokou efektívnosťou.