<The> Fable of the three envelopes: the analytics and political economy of the reform of Chinese state owned enterprises. - Lal, D.
Aplikácia štandardnej teórie obchodu a blahobytu na reformu čínskych priemyselných podnikov. Konflikt politickej kontroly a ekonomickej efektívnosti by sa dal riešiť kombináciou straníckeho riadenia trhu práce a liberalizácie trhu výrobkov a kapitálu. Ideálna etapizácia cenovej reformy, odstránenie plánovania priemyslu, liberalizácia zahraničného obchodu a reforma trhu kapitálu.