Više odgovora nego pitanja. - Zmijarevic, D.
Program konferencie v Zagrebe o privatizácii a reštrukturalizácii hospodárstva v krajinách východnej Európy. Názory západných ekonómov na modely privatizácie. Postoj zástupcu "Centra pre výskum hospodárstva komunistických krajín" v Londýne na program privatizácie v Juhoslávii. Všeobecne považujú formu holdingových spoločnosti za najvhodnejšiu.