Zákon o velké privatizaci.
Zákon z 26.2.1991 o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby. Predmet a rozsah úpravy. Privatizačné projekty. Prechod privatizovaného majetku na fondy a použitie majetku fondov. Investičné kupóny. Federálny fond národného majetku. Osobitné, prechodné a záverečné ustanovenia.