Čiji je suverenitet važniji. - Zmijarevic, D.
Rozhovor s chorvátskym ekonómom o inštitúciach, ktoré sú zodpovedné za priebeh privatizácie. Zmyslom privatizácie nie je iba nájsť vlastníka. Základnou podmienkou privatizácie je vytvoriť pre ňu priaznivé makroekonomické podmienky. Nová sústava sa musí zakladať na dvoch princípoch: suverénnosť spotrebiteľa a súčasne aj suverenita hospodárskeho subjektu.