Centrální plánování v tržních podmínkách. - Weig, P.
Obnova trhových vzťahov ako podmienka výrazného skvalitnenia národohospodárskeho plánovania. Východiskové zmeny v poňatí plánovania. Vymedzenie základných požiadaviek na novú kvalitu plánovacieho procesu. Úloha a chápanie strategického plánovania na úrovni centra. Ciele strategického plánovania na centrálnej úrovni. Anticipácia nových súvislostí v budúcich potrebách sociálne spravodlivej spoločnosti a jej sprievodné aplikácie.