Francouzský 10. plán: integrace do Evropy. - Janáček, Kamil
Vývoj francúzskeho modelu indikatívneho plánovania. Úloha 10. strednodobého plánu na roky 1989-1992 - vstup do jednotného trhu Európskych spoločenstiev, zabezpečenie bezporuchového fungovania francúzskych podnikov a podporovanie zvyšovania kvalifikácie pracovnej sily. Zvyšovanie konkurencieschopnosti francúzskej ekonomiky.