Socialno-ikonomičeskoto makroprogramirovane i indikativno planirane v pazarnata ikonomika. - Gerova, A.
Prehľad makroekonomického programovania a indikatívneho plánovania uplatňovaných vo vyspelých trhových ekonomikách. Úloha v ekonomických systémoch. Prezentácia pravdepodobnostného modelu systému makroekonomickej koordinácie v BR, zahrňujúceho strategické prognózy, strednodobý koordinačný plán a prioritné programy. Relatívnosť charakteru modelu pre možnosti výberu nástrojov makroekonomickej koordinácie.