Alternativní zemědělství - cesta ke zdravým potravinám? - Hons, P.
Zvyšovanie potreby ekologicky čistých potravín, t.j. biopotravín, produktov pochádzajúcich z alternatívneho poľnohospodárstva. Alternatívne poľnohospodárstvo je hľadanie novej rovnováhy medzi človekom-poľnohospodárom a prírodou, bez katastrofického ekologického scenára. Hlavné zásady alternatívneho poľnohospodárstva v komparácii s konvečnou výrobou a jeho budúcnosť.