Regionale Industrieentwicklung und Effekte aus dem Beitritt zur EG. - Ridder, M.
Tendencie priemyselného rozvoja v periférnom regióne Grécka v podmienkach členstva v ES a problémy rozvoja, ktorými je konfrontovaný priemysel, živnostenská činnosť zo štruktúrne slabých oblastí Európy. Vývoj zamestnanosti a firiem spracovateľského priemyslu v Trákii. Problémy rozvoja priemyslu v regióne - zamestnanecká štruktúra, využívanie nových technológií a kapitálu, investície, export. Agrárna politika ES.