El concepto de desarollo en las negociaciones sobre servicios en la Ronda de Uruguay. - Hernández, Z.Ma.C
Rozvinuté krajiny presadzujú liberalizáciu a expanziu rozvoja služieb. Menej rozvinuté sa to snažia využiť na zvýšenie dynamiky svojho rozvoja. Vychádzajúc zo stretnutia v Montreale, rozvojové krajiny chcú dosiahnuť zhodu akceptovateľnú pre väčšinu krajín. Analýza problémov, ktoré sa včlenili do ministerských dohôd a zhodnotenie ohlasov rôznych interesantov.