Strategické prvky a cieľové zámery v službách. - Michalová, Valéria
Prenikanie služieb do všetkých fáz spoločenského reprodukčného procesu. Proces spriemyselnenia služieb. Národné služby a svetová sieť služieb (internacionalizácia služieb). Zameranie sféry služieb z hľadiska rastu životnej úrovne, vedeckotechnického, sociálneho a organizačno-finančného hľadiska.