Ceny a druhotné suroviny. - Cudlínová, Eva
Nízke využitie druhotných surovín v ČSFR. Príčiny nízkej miery recyklácie. Nízke výkupné ceny zberových surovín. Rozšírenie zmluvných cien druhotných surovín ako nástrojom zvýšeného využívania. Ekologický význam recyklácie.