Minimal'naja politika rynočnoj sistemy. - Buchanan, James M.
Porovnanie mechanizmu trhovej a politickej centrálne riadenej tvorby cien. Črty konštitučného systému, ktoré umožňujú formovanie a pôsobenie trhových cien. Vzťah medzi organizáciou ekonomiky a rozsahom politickej a byrokratickej právomoci.