Precios de garantía y politica agraria. Un analisis de largo plazo. - Rosales Solis, R.
Vývoj garančných cien poľnohospodárskych výrobkov od doby ich stanovenia v r. 1953 v Mexiku, ich možný vplyv na poľnohospodársku produkciu a dovoz. Zrušenie garančných cien pre 10 z 12 položiek v r. 1989 a jeho dôsledky. Základné princípy novej poľnohospodárskej politiky. Bilancia (1953-89) režimu garančných cien. Vývoj produkcie a cien kukurice a strukovín, ktoré ostávajú ako jediné garantované.