Reforma cenoobrazovanija v stroitel'stve SSSR. - Chajkin, G.M
Nedostatky existujúcej cenotvorby v stavebníctve. Mechanizmus cenotvorby stavieb vychádzajúci z kalkulovania výrobných nákladov podľa centralizovaných záväzných rozpočtových noriem a cien. Prínos uplatňovania limitných a zmluvných cien. Princípy systému cenotvorby v stavebníctve v období prechodu na trhový mechanizmus.