Zásady státní účasti. Regulace a měření tepla. - Chomát, J.
Vláda ČSFR schválila 1. marca 1990 Zásady štátnej účasti pri znižovaní spotreby palív a energie v obytných budovách a bytoch. Vyčlenila pre tieto účely 500 mil. Kčs. Majú byť použité na mobilizáciu rezerv v hospodárení s palivami a osobitne s tepelnou energiou v domácnostiach. Charakteristika prijatých zásad.