Políticas de tipo de cambio real para desarollo económico. Una interpretación heterodoxa. - Yotopoulos, P.A
V predhovore ku knihe "Obchod a rozvoj v reálnom svete" autor predkladá hypotézu, že riadený obchod, selektívne intervencie a uvážená priemyselná politika sú potrebné v prvých etapách rozvoja, čo dokladá na úspechu Tajwanu a Južnej Kórey.