Arbeiten Sie wirklich "international"? - Höffner, K.
Nebezpečie, ktoré vyplýva z jednostrannej orientácie na nový trh v bývalej NDR a zo zanedbania trhov iných európských krajín. Nutnosť integrovať spracovanie najdôležitejších zahraničných trhov do podnikového plánovania. Vypracovanie modelov pri zvážení potrieb jednotlivých zahraničných trhov.