Internacionalizacija i evoljucija rynočnoj sistemy. - Borodajevskij, A.
Úloha transnacionálnych korporácií v medzinárodnej kooperácii a vplyv na trhové vzťahy. Vertikálne integrované a diverzifikované štruktúry výroby. Teoreticky možné a typické varianty trhovej organizácie. Typy trhovej štruktúry. Dve cesty k oligopolu. Tendencie v sfére medzištátnej ekonomickej regulácie.