Marketing a ASR? - Hölcz, Róbert
Uplatnenie marketingového prístupu pri budovaní ASR v podmienkach hromadného nasadenia osobných počítačov a predimenzovania trhu. Analýza potrieb a požiadaviek používateľov výpočtovej techniky. Ponuka, stimulácia, vytváranie a rozvíjanie dopytu po automatizačných funkciách.