Mezinárodní marketing. 1. - Croué, Ch
Výťah z prednášky prednesenej na seminári pre komerčných pracovníkov, usporiadanej VŠE v Prahe. Charakteristika tuzemského a medzinárodného marketingu. Odlišnosti a problémy marketingu medzinárodného. Vymedzenie predpokladov úspešného používania marketingu manažérmi.