Vnitřní trh v roce 1991.
Názor vypracovaný ministerstvom obchodu a cestovného ruchu ČR na vývoj situácie na vnútornom trhu. Prvé poznatky z liberalizácie cien, z vývoja vzťahu medzi objemom príjmov a cenovou úrovňou spotrebných tovarov. Odhad vývoja dopytu v r. 1991.