Messen + Ausstellungen. Nutzen Sie die gestalterische Kraft des Lichtes. - Hofmann, H.
Vplyv kvality nasadenia svetla na celkový vzhľad veľtržného stánku a na jeho atmosféru z hľadiska zákazníkov i personálu. Využívanie výtvarnej sily svetla pri stvárnení stánku. Vizuálne pôsobenie svetla. Osvetlenie zón, ktoré slúžia premávke.