Zbožové aukce, aukční obchody a ceny. - Žemlička, J.
Aukcie ako významné strediská svetového obchodu. Aukčné ceny a ich vývoj. Charakteristika spôsobov konaní na aukciách a dojednávania aukčných cien. Priebeh dojednávania aukčných cien. Osobitosti aukcií pri predaji vlny.