<Die> betriebswirtschaftlichen Grundlagen des Leasing. - Dietz, Adolf
Porovnanie výhodnosti leasingu ako finančného nástroja s tradičným úverovým financovaním. Vznik leasingu v USA. Diferenciácia leasingu podľa okruhov používateľov: privátny a firemný. Využitie firemného leasingu. Vzťah nákladov a zisku. Vlastníctvo poskytovateľov leasingu. Vytváranie poolov leasingových spoločností. Subvencie leasingu.