Verkaufen ist zu wichtig, um es allein den Verkäufern zu überlassen. - Bernskötter, H.
Realizácia predaja výrobkov prostredníctvom telefónu, dopisov, telefaxu alebo katalógov a z toho vyplývajúce zmeny v úlohách pracovníkov odbytu. Návštevy u zákazníkov až po predbežnom zistení záujmu. Hlavné zameranie na veľkoodberateľov.