Competividad, productividad e inserción externa de America Latina. - Rosales, O.
Snaha o vytvorenie nového priemyslu, ktorý by zvýšil súťaživosť, vyrovnal priemyslovú bilanciu a dal impulz technologickej činnosti a inovácii. Analýza platobnej nerovnováhy. Charakteristiky nového vzoru technológie a jej medzinárodný vplyv. Analýza zvýšenia produktivity Latinskej Ameriky. Rozsiahle tabuľky.