Implicit policy preferences and the assessment of negotiable trade policy reforms. - Tyers, R.
Overuje sa hypotéza, či úspešné rokovania vyúsťujú do politických reforiem prispievajúcich k realizácii medzinárodných cieľov, ale minimálne narušujúcich predchádzajúcu politickú rovnováhu na vnútornom trhu. Ide o modelový prístup aplikovaný na rokovania ohľadne protekcionostickej spoločnej poľnohospodárskej politiky EHS.