Investa je zase tady. Hovořili jsme s náměstkem generálního ředitele a.s. Investa JUDr. Aloisem Markem. - Marek, A.
Odčlenenie a.s. Investa od a.s. Strojimport po 7 rokoch. Obchodná činnosť a.s. Investa v oblasti textilných, kožiarskych a obuvníckych strojov. Zavádzanie nových metód a techník v zahraničnoobchodnej činnosti ako leasing a barterové obchody. Spojenie Investy s výrobnými podnikmi a výhody týchto spoločných podnikov.