<La> dinámica de un foro privilegiado: el Club de París. - Landau, G.D
Na žiadosť Argentíny sa v Paríži zakladá tento klub (1956), ktorý má tridsať členov a sprostredkoval za 33 rokov 120 mld USA dolárov obchodu. Prehľad o členoch, ašpiráciách, výhody a nevýhody tohto klubu.