Sumario estadístico. - Ríos, J.V
Riaditeľstvo plánu a výskumu v širokom tabuľkovom spracovaní predkladá štatistické údaje za obdobie január-júl 1990 o zahraničnom obchode Mexika, obchodnej bilancii a základných tovaroch vývozu a dovozu.