Sumario estadístico. - Ríos, J.V
Tabuľkové štatistické údaje Riaditeľstva plánu a výskumu Mexika za január a február 1990. Zahraničný obchod Mexika FOB. Obchodná bilancia. Základné prvky dovozu a vývozu podľa sektorov a pôvodu.