Zóny volného obchodu v USA. 3. - Přibyl, P.
Význam 160 zón voľného obchodu v USA určeným súkromným spoločnostiam v oblasti výroby a spracovania tovaru na vývoz a spoločnostiam pre oblasť skladovania a distribúcie. Rýchly rozmach zón voľného obchodu nielen pre rozvoj vývozu, ale i dovozu. Výhody pri preclievaní dovozu a zdaňovaní podnikateľskej aktivity.