Štruktúrne zmeny vo vonkajších vzťahoch ekonomiky Slovenska. Vybrané fakty o rozvoji nášho hospodárstva. - Mokrášová, Viera
Analýza vývoja zahraničného obchodu Slovenska za obdobie vymedzené rokmi 1977, 1982 a 1987. Charakteristika vývoja globálnych ukazovateľov a štruktúrnych zmien v zahraničnom obchode slovenskej ekonomiky v kontexte čs. ekonomiky.