Zóny svobodného obchodu. 2. Aktivity v různych zemích. - Přybil, P.
Charakteristika a výhody zón voľného obchodu v USA. Skúsenosti so zónami voľného obchodu v Číne i v krajinách západnej Európy. Rozdiely medzi zónami v rozdieloch teritoriálneho rozsahu, vybavenosťou domáceho i zahraničného kapitálu, rozsahom zásahu štátu a marketingovými znalosťami riadiacej činnosti v zónach voľného obchodu.