Sukces eksportowy nowych krajów przemyslowych. Implikacje dla Polski. - Kulig, J.
Úvod. Faktory prevahy proexportnej orientácie nad vnútornou orientáciou v 60. a 70. rokoch. Technicko-ekonomické predpoklady a hospodárska politika. Stav svetového hospodárstva. Vonkajšie bariéry neprajúce opakovaniu skúseností NPK: nové črty svetového hospodárstva v 80. rokoch. Aplikácie a závery pre poľské hospodárstvo. Príloha.