Jedinnyj rynok JeES: valjutno-finansovyje problemy. - Surovceva, V.I
Ciele vytvorenia "spoločného trhu". Konvergencia základných parametrov ekonomického rozvoja krajín EHS (peňažno-úverová sféra, daňovo-rozpočtové parametre, hlavné smery makroekonomickej politiky, liberalizácia pohybu kapitálu). Návrh na vytvorenie menového zväzu EHS a základné etapy jeho realizácie.