Koncepcija reformy po vvedeniju novych konvertirujemych deneg v sovetskoj ekonomike. - Kelen, Z.
Nevyhnutnosť konvertibility pre proces integrácie národného trhu so svetovým. Návrh na vytvorenie novej sovietskej meny, konvertibilnej od jej počiatku. Podpora alternatíve oddeliť trhový model od administratívno-príkazového.