Likvidnost kao povod. - Mirkovič, M.
Zmenila sa situácia na devízovom trhu Juhoslávie. Činnosť národnej banky sa zmenila: namiesto veľkých nákupov devíz, teraz ich vo veľkom predáva. Údaje o situácii na devízovom trhu v r. 1990. Rozhovor s riaditeľom Jugobanky v Beograde. Postavenie juhoslovanskej centrálnej banky je nevyhovujúce - nie je samostatná a nemôže rozhodovať o úverovej a devízovej politike.