Na puti k konvertirujemosti rublja. - Chol'cman, F.
Príčiny nekonvertibility: zvýšenie menového kurzu, neracionálne vnútorné ceny, tovarová nezameniteľnosť. Kritika cieľov prestavby z mikro- a makroekonomického hľadiska. Možnosti zníženia rozpočtového deficitu a jeho vplyvu na makroekonomickú nerovnováhu. Reforma veľkoobchodných cien a zahraničného obchodu.