Put' k konvertirujemosti sovetskoj valjuty. - Šafei, K.
Dlhodobá fáza dualizmu trhu a centrálne riadeného plánovaného hospodárstva. Zásady spoločného mechanizmu. Návrh na vytvorenie nezávislej národnej emisnej banky s právom vydania nového rubľa (paralelnej meny). Etapy prechodu k rozšíreniu trhových vzťahov a konvertibilnej meny.