Put' k otkrytoj ekonomike. - Dzarasov, S.
Štruktúrna prestavba ekonomiky orientovanej na export a požiadavky na zvyšovanie jej konkurencieschopnosti. Vytvorenie rozvetveného bankového systému pre aktivizáciu pracovnej a podnikateľskej činnosti. Úroveň a tempo inflácie v ZSSR. Úlohy vo vytváraní valutovej infraštruktúry.